TAULER

Cartell Xerrada Coeducacií i IgualtatCartell Xerrada Educació EmocionalPetit_FICMA_CaixaForum.001 Petit_FICMA_CosmoCaixa.001

barri

red

Captura de pantalla 2014-05-09 a la(s) 22.48.11

SColoma

campanya estiucampanya-estiu

Immersio

Notícies del Centre de Normalització Lingüística:

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona (delegació de l’Eixample) – www.cpnl.cat – ofereix, dins la seva oferta formativa, noves sessions puntuals de llengua. Són sessions monogràfiques sobre aspectes puntuals de llengua que combinen la reflexió teòrica amb exercicis pràctics i que requereixen un nivell elemental assolit. L’oferta prevista per a aquest trimestre és la següent:
Tots els cursos es faran a la delegació de l’Eixample (c/ Mallorca, 115-123, entl. 1a).
  • Recursos lingüístics (sessió gratuïta): 22 de gener, de 16 a 18.30 h (2,5 h). Preu: GRATUÏT
  • Pronoms febles: 5 i 12 de febrer, de 16 a 19.15 h (6 h). Preu: 9,65 €
  • Redacció de carta i correu electrònic: 28 de febrer, de 9.30 a 14 h (4 h). Preu: 6,44 €
  • Accentuació i ús de la dièresi: 3 i 5 de març, de 10 a 12 h (4 h). Preu: 6,44 €

Per altra banda, el centre també ofereix un grup de conversa en català, de 20 hores de durada, que té com a objectiu  guanyar fluïdesa i consolidar la competència oral.

Per a aquelles persones que estiguin interessades a rebre més informació o a inscriure’s en algun dels cursos, el correu electrònic és andreu@cpnl.cat indicant el nom, cognoms, dni, telèfon de contacte i el curs on vol inscriure’s. El telèfon és el 93 451 24 45.

__________________________________________________________________________________________________________

Cartell-El-nadal-a-les-teves-mans

Activitats a fer durant el Nadal !

Esport Nadal

La FAPAC convida a les AMPA a la Jornada Final del Projecte Xarxa Clau: ” Experiències d’AMPA i families per l’Exit Educatiu”.

Durant la jornada, els principals investigadors sobre l’impacte de la participació de les famílies en educació ens explicaran els fonaments científics d’aquestes actuacions. A més, visualitzarem els resultats positius que podem aconseguir quan les famílies acompanyem el procés educatiu dels nostres fills i filles. Representants d’AMPA de diferents centres educatius on ja s’estan posant en pràctica algunes de les propostes del Projecte Clau hi participaran en una taula rodona d’experiències.

 

Cartell-jornada-final-Xarxa-Clau

Us informem de dues activitats que ens han enviat a l’AMPA ! En cas que hi volgueu assistir, us heu de posar en contacte directament amb les entitats que ho organitzen.

Coeducaccio_joguines_web

tertuliesenfamilia