Camí amic

 

El projecte Camí escolar, Espai amic pretén que els nois i les noies de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i vénen sols a l’escola, passegen pel parc, van al casal o a fer esport, promovent alhora un compromís de participació de la comunitat.

El curs 2017-2018 el Carlit ha inciat el projecte Camí Amic amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona. El paper de la comissió és col·laborar amb l’escola i els tècnics municipals en el disseny i la implementació del projecte i vetllar perquè el camí segueixi viu un cop s’hagin assolit les quatre fases estàndards del procés de creació.

 

Fases Projecte Camí escolar

Els veritables protagonistes són els infants. Però perquè el projecte sigui sòlid i tingui èxit, cal la implicació de tota la comunitat educativa i també dels altres agents socials del barri. En aquest sentit, entre els objectius de la comissió, destaquem el de sensibilitzar les famílies -i la xarxa de proximitat a l’escola- de la importància de fer recorreguts més agradables i segurs, que connectin zones verdes, equipaments i serveis, i la possibilitat de crear espais de convivència comuns que, de forma respectuosa, tothom pugui fer seus.

Qui som:
Marcela Ureta
Clara Queralt