1er curs anual de la FaPaC : “Educació inclusiva”

El curs és gratuït per a qualsevol persona d’una AMPA/AFA federada a la FaPaC i per a qualsevol estudiant de centres públics (estudis obligatoris i postobligatoris). Per a la resta de persones, la totalitat del curs té un cost de 20 euros per qualsevol de les modalitats (presencial o virtual).  

El curs s’ofereix en modalitat presencial i/o virtual

El 1er curs anual s’imparteix de forma presencial, però també es pot seguir de forma virtual a través de l’accés streaming a totes les formacions i als materials de suport pedagògic que facilitaran les persones ponents. Qualsevol persona que s’inscrigui de forma presencial pot accedir a la modalitat virtual a través de la nostra plataforma de formació online. També és possible inscriure’s només al curs virtual.

Independentment de la modalitat escollida per accedir al curs, cal inscripció prèvia per poder assistir a qualsevol de les sessions del curs o visualitzar el curs en la modalitat virtual.

IMPORTANT: Curs amb reconeixement de l’Institut de Desenvolupament Professional (ICE-UB) per a qualsevol persona assistent i/o que segueixi el Curs Anual a través de la modalitat virtual (ambdues opcions amb més del 80% d’assistència o seguiment). Per tant, s’expedirà un certificat de formació a les persones assistents.

A més, el certificat d’aquest curs s’incorporarà directament a l’expedient de formació del professor/a assistent. El Curs té els mateixos efectes per al professorat que les activitats incloses en el pla de formació permanent del Departament d’Educació.

I curs anual de la FaPaC : “Educació inclusiva”

Dates: 5, 7, 12 i 14 de març de 2019, de 17.30 h a 20.30 h

Lloc: Centre Cívic de la Lleialtat Santsenca, al barri de Sants de Barcelona (Carrer d’Olzinelles, 31)

 

Inscripció gratuïta. (gratuït per a qualsevol persona d’una AMPA/AFA federada a la FaPaC i per a qualsevol estudiant de centres públics (estudis obligatoris i postobligatoris))

Inscripció de pagament. (resta de persones, la totalitat del curs té un cost de 20 euros per qualsevol de les modalitats (presencial o virtual))