Participació

Per què és important ser soci de l’AMPA

Treballar per una educació pública, inclusiva i de qualitat és responsabilitat de tots. I fer-ho des del diàleg, el debat i la intel.ligència col.lectiva és més enriquidor, divertit i agradable.

 

Fa un parell de setmanes, els infants del Carlit van arribar a casa amb el full d’inscripció a l’AMPA i els fulls corresponents a les activitats extraescolars per al curs vinent. És MOLT IMPORTANT que entregueu el full d’inscripció amb les dades bancàries ben completes i llegibles ABANS DEL DIMECRES 20 DE JUNY. I us preguntareu: per què hem de pagar la quota de l’Ampa a finals de juny? T’ho expliquem.

El motor que fa avançar l’Ampa som les famílies. Les famílies, sempre coordinades amb l’escola, dediquem part del nostre temps a organitzar i planificar les activitats extraescolars, a vetllar perquè el servei de menjador compleixi amb els objectius del projecte pedagògic de l’escola Carlit, organitzem festes culturals i lúdiques per fer pinya entre totes les persones que formem part de la comunitat educativa de l’escola, organitzem tallers i xerrades sobre temes vinculats en el desenvolupament i l’educació dels nostres infants, som les encarregades del projecte Cuida’m, perquè creiem per una banda en la sostenibilitat de les nostres accions, en la cura del medi ambient i en la igualtat d’oportunitats de tots els infants, i una pila d’iniciatives més que s’estan gestant per al proper curs. Però, malauradament, si no hi ha calers no hi ha projecte!

És per aquest motiu que us volem demanar un any més la vostra col.laboració. Per una banda, demanant-vos que entregueu el full d’inscripció a l’AMPA a la Míriam ABANS de marxar de vacances, idealment ABANS DEL DIMECRES 20 DE JUNY. I per l’altra, que durant aquest estiu feu un cop d’ull a totes les comissions de treball que hi ha a l’AMPA i penseu a quina voleu dedicar una estoneta del vostre dia a dia. Petits grans de sorra construeixen muntanyes!

Moltes gràcies per la col.laboració i confiança una vegada més!